Çayırlı Şehit Ayhan Karagöz İlkokulu

Vizyon: Vatan, millet ve İslam sevgisine sahip evlatlarımızın akademik başarılarını kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onları aydınlık yarınlara hazırlayan bir eğitim yuvası olmaktır.

Misyon: Milli, evrensel ve İslam-i değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Türk kültür ve geleneklerine bağlı; demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.

Başarılar:

Servis Bilgisi: Servis bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://nigdecayirliilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ÇAYIRLI KÖYÜ KAYALIPINAR MEVKİİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN SK. SEHIT AYHAN KARAGOZ OKULU BLOK NO: 39 MERKEZ / NİĞDE

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - 2900 nüfuslu, çiftçilik, bunun yanı sıra ağırlıklı olarak İzmir ve İstanbul´da hurdacı olarak çalışarak geçim sağlayan bir kasabadır. Ortaokul ve İlkokul´un yanı sıra Çok Programlı Lise ve Aile Hekimliği bulunmaktadır.

Ulaşım Öğretmenler özel araçlarıyla ulaşım sağlamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 33